Rosette Gommage Moist – Зволожувальний гель-пілінг для обличчя

Тип продукту:

Пілінг для обличчя

Стать:

Жінкам

Призначення:

Очищення, пілінг, відлущування

Країна:

Японія

Бренд:

Rosette

Ціна:

450.0 грн

Опис товару

Розкіш глибокого оновлення шкіри — завдяки зволожувальному гелю-пілінгу Gommage. Переваги продукту: усуває шорсткість та лущення, глибоко очищає та звужує пори, стимулює регенераційні процеси, регулює гідроліпідний баланс, підходить для пом’якшення згрубілих ділянок на шкірі тіла. Гель щадно відлущує зроговілий шар клітина, розгладжує шкіру та вирівнює її тон завдяки комплексу AHA-кислот — молочної, яблучної та лимонної. Екстракти ферментованого соєвого молока та листя чаю запобігають сухості та стягнутості, пом’якшують та живлять шкіру.

Поради: у період використання гелю перед виходом на вулицю обов’язково наносьте на шкіру сонцезахисний засіб, наприклад, зволожувальне молочко для обличчя.

Спосіб використання: візьміть необхідну кількість пілінгу і нанесіть масажними рухами на очищену, суху шкіру обличчя, уникаючи області навколо очей і розподіліть по всьому обличчю. Масажуйте протягом 30 секунд після того, як почне з’являтися піна, потім змийте. Рекомендується використовувати один раз або двічі на тиждень. Можна використовувати по всьому тілу, включаючи лікті, коліна, п’яти та зону декольте

Діючі речовини

Water, Glycerin, Diglycerin, Steartrimonium Chloride, Carbomer, Ethanolamine, Soymilk, Glucose, Allantoin, Lactic Acid, Malic Acid, Citric Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Styrene/Vp Copolymer, Methylparaben, Fragrance.