Kose Suncut Tone Up UV Essence SPF50+ PA++++ Сонцезахисна есенція для обличчя

Тип продукту:

Есенція для обличчя

Стать:

Жінкам

Країна:

Японія

Бренд:

Kose Cosmeport

Ціна:

570.0 грн

Опис товару

Водонепроникна есенція кольору лаванди робить шкіру сяючою і привабливою. Має максимальний фактор захисту від сонця, прекрасно захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища. Пригнічує жирний блиск, додає здоровий тон шкіри. Легкий крем-гель лавандового кольору, рожеві частинки надають блідій шкірі більш здоровий вигляд, а голубі – фарфоровий ефект. Підходить для всіх типів шкіри.

Особливості товару: зволожує, запобігає появі пігментних плям і веснянок; має матовий фініш та нейтралізує жовтизну шкіри; підходить для використання в якості основи для макіяж; запобігає забрудненню шкіри обличчя від навколишнього середовища.

Спосіб використання: візьміть достатню кількість есенції та нанесіть на обличчя за 15-20 хвилин перед виходом на вулицю і зачекайте поки вона поглинеться. Наносити регулярно протягом дня, особливо після купання, фізичних вправ або посиленного потовиділення.

Діючі речовини

Water; ethylhexyl methoxycinnamate; alcohol; zinc oxide; isododecane; polysilicone-15; diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate; butylene glycol; propylene glycol dicaprate; bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine; vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer; disodium ascorbyl sulfate.