Kose Cosmeport Омолоджуюча маска Clear Turn Premium

Тип продукту:

Тканинна маска

Стать:

Жінкам

Країна:

Японія

Бренд:

Kose Cosmeport

Ціна:

420.0 грн

Нет в наличии

Опис товару

Вам потрібна маска, яка зволожує, живить та омолоджує вашу шкіру? Тоді Kose Clear Turn Premium – точно для вас. Kose Clear Turn Premium – це маска-желе, яка з успіхом виконує функції лосьйону, косметичної сироватки, маски для шкіри навколо очей, молочка та крему для обличчя. Саме те, що потрібно для якісного відновлення та омолодження. Висококонцентровані ретельно підібрані косметичні компоненти глибоко проникають у шкіру, відновлюючи баланс вологи. Після використання маски шкіра заряджається енергією та підтягується, дрібні зморшки розгладжуються. Маска має антиоксидантну дію, підвищує швидкість міжклітинного обміну, нормалізує роботу сальних залоз для усунення неприємного блиску та захищає шкіру від вікових змін.Не містить ароматизаторів, синтетичних барвників, продуктів нафтопереробки, силікону та спирту. Підходять для чутливої ​​шкіри.

Спосіб застосування: Очистіть шкіру, дістаньте одну маску з упаковки, нанесіть на обличчя таким чином, щоб між маскою та шкірою не залишилося бульбашок повітря. Залиште маску на 15 хвилин, потім зніміть. Гель, що залишився, утріть масажними рухами в шкіру.

Діючі речовини

Вода, гліцерин, дипропіленгліколь, етанол, бутиленгліколь, ацетилглюкозамін, олія кісточок арганового дерева, екстракт насіння айви, гіалуронат натрію, убіхінон, екстракт маточного молочка, динатрієва сіль ЕДТА, цетиловий етилгексаноат, карбомер, гідроксиетилцелюлоза, гідроксид натрію, феноксиетанол, метилпарабен.