• Головна
  • Усі категорії
  • Відновлююча процедура для дуже пошкодженого волосся “Абсолютне щастя для волосся” 9 компонентів

Відновлююча процедура для дуже пошкодженого волосся “Абсолютне щастя для волосся” 9 компонентів

Тип продукту:

Відновлююча процедура для волосся

Стать:

Жінкам

Тип волосся:

Сухі, пошкоджені, ламкі, кучеряві, товсті, пористі, посічені

Призначення:

Відновлення, для блиску, захист від пересихання, захист при фарбуванні, захищає від ламкості волосся, оздоровлення, оздоровлення кутикули, від випадіння, від лупи, від себореї, розгладжування посічених кінчиків, тонізування, зволоження, покращення росту волосся, потовщення

Країна:

Японія

Бренд:

Lebel

Ціна:

від 1,050.0 грн

Опис товару

Набір на розлив складається з 9 компонентів (на коротку довжину волосся на 2 використання, на середню довжину на 1 використання). Інструкція по використанню додається.

Професійна багаторівнева програма для відновлення волосся від японського бренду Lebel «Абсолютне щастя» розроблена спеціально для миттєвої регенерації пошкодженого волосся на глибокому молекулярному рівні. Унікальний склад відновлювальної програми ідеально підійде для волосся, яке було схильне до будь-якого типу хімічного впливу. Корисні і необхідні вітамінізовані елементи, що містяться в складі кожного елемента програми, вирівнюють внутрішню структуру волосся, тим самим забезпечуючи захист вашим локонам від руйнування після використання високотемпературних приладів або після фарбування. Колір вашого волосся стане яскравішим і насиченішим за рахунок глибокого і рівномірного розподілу колірного пігменту всередині волосся. Представлена програма з оздоровлення та омолоджування локонів дбає не тільки про волосся, але ще й про шкіру голови, вона має протизапальну дію та сприяє активному зростанню нового здорового волосся. Вже після першого використання даного комплексу ваші пасма набудуть приголомшливого блиску, здорового зовнішнього вигляду, гладкості і неймовірної міцності. Унікальна програма IAU Cell Care – це поєднання натуральних корисних компонентів та новітніх розробок з відновлення та підтримки здоров’я вашого волосся.

Представлена комплексна програма з відновлення волосся від Lebel включає 9 етапів:

– 1 етап Lebel IAU Cell Care 1 Зволожуючий клітинний мус. Даний мус є першим етапом у програмі «Абсолютне щастя для волосся», він чудово зберігає вологу в структурі локонів і шкіри голови, має детоксикаційний ефект і має протизапальну дію, призначається для підготовки волосся до процедури.

– 2 етап це сироватка Lebel Proedit Care Works C, вона забезпечує глибоке молекулярне проникнення і закріплення у волоссі всіх наступних сироваток, а також активно живить волосся і відновлює міжклітинні зв’язки.

– 3 етап програми це сироватка Lebel Proedit Care Works N, вона забезпечує глибоке інтенсивне зволоження та відновлення природного PH-балансу волосся, а також дозволяє оживити та ефективно регенерувати пошкоджені ділянки кортексу, роблячи ваше волосся м’яким, щільним та еластичним.

– 4 етапом програми «Абсолютне щастя для волосся» від Lebel є сироватка Lebel Proedit Care Works P, вона надає пружності волоссю та міцності, потовщує їх та активно відновлює кератинову структуру волосся.

– 5 етапом програми є нанесення сироватки Lebel Proedit Care Works Element Fix, вона допомагає закріпити ефект попередніх сироваток, а також забезпечує їхнє глибоке проникнення та тривалу дію. Після застосування сироватки ваше волосся набуде пружність, гнучкість, м’якість і приголомшливий блиск.

– 6 етап Lebel IAU Cell Care 2, Fiber Протеїнова клітинна сироватка – активатор для волосся. Ця сироватка призначається для підготовки внутрішньої структури волосся до інтенсивної відновлювальної дії. Забезпечує максимально рівномірний розподіл всіх компонентів процедури по всій структурі волосся та збереження природної цілісності молекулярної структури локонів. Сироватка-активатор глибоко насичує волосся пептидами та протеїнами, а також містить необхідні волокна для ущільнення та потовщення волосся

-7,8 етапи Lebel IAU Cell Care 3M, Melt Інтенсивно зволожуючий крем для волосся та Lebel IAU Cell Care 3S, Silky Інтенсивно зміцнюючий крем для волосся. Глибоко зволожуючий крем наповнює волосся необхідною кількістю вологи, роблячи його м’яким, еластичним і щільним, а також робить ваші локони більш податливими до випрямлення. Крем, що зміцнює, надає локонам міцність, пружність і шовковистість.

-9 етап Lebel IAU Cell Care 4,
Фіксуючий гель для закріплення всіх необхідних компонентів у волоссі. Дане фіксуюче гель-масло для волосся забезпечує рівномірний глибокий розподіл та закріплення всіх оздоровлюючих елементів програми у волоссі. Цей гель застосовується як заключний етап у програмі «Абсолютне щастя для волосся

Пролонгуючі засоби для процедури “Абсолютне щастя для волосся”
Креми – концентрати Lebel IAU Cell Care 5S для зміцнення волосся та Lebel IAU Cell Care 5M для зволоження локонів. Концентрат для зміцнення волосся забезпечує пролонгацію програмного результату, а також міцність, еластичність та приголомшливий блиск волоссю. Концентрат для зволоження волосся зберігає необхідну кількість вологи у вашому волоссі, забезпечує м’якість, шовковистість і гладкість локонам. Обидва креми-концентрати забезпечують захист ваших пасм від шкідливого впливу високотемпературних приладів та УФ-променів. Креми використовують для пролонгації програмного ефекту “Абсолютне щастя для волосся”.

Для пролонгації дії програми рекомендується застосовувати креми-концентрати для зволоження та зміцнення локонів 1 раз на тиждень. На зволожене вимите волосся нанести концентрати по всій довжині, залишити вбиратися на 7-10 хвилин, потім ретельно сполоснути волосся.

Програма «Абсолютне щастя для волосся» використовується курсом 5-10 разів, тривалість курсу залежить від ступеня пошкодження локонів. Рекомендується застосовувати програму раз на 2-3 тижні.