Milbon Elujuda Sun Treatment Emulsion Зволожуюча емульсія

Тип продукту:

Незмивна емульсія для волосся

Стать:

Жінкам

Тип волосся:

Сухе, пористе, ламке, неслухняне, тонке

Призначення:

Відновлення, захист від сонця, пом'якшення, зволоження, вологостійкість, збереження вологи, захист від пересихання, захищає від ламкості волосся

Країна:

Японія

Бренд:

Milbon

Ціна:

від 295.0 грн

Опис товару

Зволожуюча незмивна емульсія Milbon Deesse’s Elujuda Sun Treatment Emulsion SPF25 PA+++ для волосся з функцією захисту від сонця – стане вашим надійним та ефективним захистом від негативного вливу сонячних променів. Легка та приємна структура засобу просто наноситься та не обтяжує пасма. Засіб не склеює локони та не робить їх липкими. Олія запобігає вигорянню та пересушуванню структури волосся, глибоко зволожує та захищає від зневоднення. Також, є чудовим рішенням для щоденного догляду за проблемними кінчиками.

Спосіб застосування:
Невелику кількість (одне натискання дозатора на коротке волосся, два на середню довжину волосся, три і більше (індивідуально) на довге волосся) нанести на долоні, добре (до тепла) розтерти в долонях і розгладжуючими рухами розподілити по вологому, чистому волоссю, починаючи з середини довжини звернувши увагу на його кінчики (як правило найбільш суха ділянка по довжині).

Діючі речовини

Олія аргани, екстракт листя баобабу, кератин, рівень сонячного захисту – SPF 25/РА+++.