Milbon Elujuda MO – Розгладжуюча олія для жорсткого волосся

Тип продукту:

Незмивна олія для волосся

Стать:

Жінкам

Тип волосся:

Всі типи волосся, сухе, жорстке, ламке, натуральні, ослаблені, прямі, світлі, сухі, товсті, тонкі

Призначення:

Відновлення, пом'якшення, термозахист, тонізація, зволоження, зміцнення, оздоровлення, розгладження посічених кінчиків, живлення, розгладження

Країна:

Японія

Бренд:

Milbon

Ціна:

від 275.0 грн

Опис товару

Milbon Elujuda MO – розгладжуюча олія для жорсткого волосся чудово відновлює структуру волосся, робить його більш м’яким, гладким і слухняним, полегшує розчісування і укладання, забезпечує термозахист. Сквалан з оливкової олії розгладжує кератинові лусочки, допомагає зберегти інтенсивність кольору забарвлених пасм, позбавляє сухості, активізує регенерацію клітин. Олія насіння баобаба живить і пом’якшує, насичує волосся вітамінами, мінералами і жирними кислотами, захищає від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання та інших несприятливих факторів, запобігає тьмяності, ламкісті та появі посічених кінчиків, значно покращує загальний стан пасм. Олія легко наноситься, швидко поглинається, не обтяжує волосся та не залишає масності.

Спосіб застосування: на злегка вологе чисте волосся нанести необхідну кількість сироватки. Обов’язково злегка розігріти засіб, розтерши його між долонями, і після ретельно розподілити його на локони, починаючи з середини довжини і рухаючись до кінчиків. Приступити до сушіння та укладання волосся феном.

Діючі речовини

Сквалан (легка олія корисного насиченого типу) з оливкової олії, олія насіння баобабу.