Shiseido The Collagen Низькомолекулярний колаген з гіалуроновою кислотою

Тип продукту:

Харчові добавки

Стать:

Жінкам

Призначення:

Для шкіри, молодість, проти випадіння волосся, для зміцнення нігтів, волосся.

Країна:

Японія

Бренд:

Shiseido

Ціна:

1,100.0 грн

Нет в наличии

Опис товару

Колаген Shiseido – це суміш натуральних компонентів для підтримки краси зсередини. Колаген і гіалуронова кислота — це складові частини наших клітин, що саме вони відповідають за пружність і зволоженість шкіри. Низькомолекулярні препарати колагену і гіалуронової кислоти здатні засвоюватися організмом і заповнювати недолік власних ресурсів. Завдяки цьому питного порошку поліпшується стан шкіри, нігтів і волосся, шкіра стає менш сухий і більш пружно. Порошок містить низькомолекулярний колаген, який максимально швидко і легко засвоюється організмом. Це нова покращена формула біодобавки – новітня розробка компанії Shiseido, без властивого колагену смаку і запаху для створення краси зсередини на кожен день. Крім того, до складу входить екстракт плодів брусниці і амли, гіалуронова кислота, кераміди, вітамін С та інші цінні інгредієнти. З кожним днем шкіра стає помітно здоровіше і молодше!

При регулярному тривалому (від 2 місяців) прийомі покращується стан шкіри, волосся та нігтів, шкіра стає менш сухою та більш пружною, а також покращення рухливості суглобів. 

Спосіб застосування: Рекомендується вживати 6 грам один раз на день, розчинивши порошок у напоях чи їжі (наприклад, чай, кава, суп, йогурт, тощо)

Діючі речовини

колагенові пептиди, молочний кальцій, екстракт плодів індійського аґрусу ембліку, екстракт полуниці, екстракт брусниці, гіалуронова кислота, трегапоза, вітамін С, ароматизатор, підсолоджувач (стевія)