Lebel Viege Hair Suppli Plus – Відновлююча маска для пружності волосся

Тип продукту:

Маски для волосся

Стать:

Жінкам

Тип волосся:

Ламке, тонке, пошкоджене, травмоване

Призначення:

Зміцнення, живлення, відновлення

Країна:

Японія

Бренд:

Lebel

Ціна:

350.0 грн

Опис товару

Lebel Viege hair suppli + – це простий і разом з цим дуже ефективний догляд за волоссям, який відновлює ліпідний шар, підвищує внутрішню пружність волосяного стрижня. Підходить для волосся будь-якого типу, пористі, тьмяне волосся робить яскравими і живими. Підвищує пружність і еластичність волосся, вони стають дуже шовковистим, міцними, блискучими. Розроблено як пролонгація ефекту після SPA Lebel Viege для волосся, які постійно піддаються фарбуванню і хімічних впливів і для слабких і стоншених волосся. Можна використовувати і для продовження ефекту SPA Lebel Viege, і окремо саму по собі як інтенсивну маску. Маска орієнтована на травмовані тонкі пасма, позбавлені життєвих сил. Продукт інтенсивно зміцнює локони, повертаючи їм пружність та м’якість.

Особливості:
✔️має антивікову дію;
✔️відновлює пасма зсередини;
✔️насичує локони корисними компонентами;
✔️активізує зростання волосся;
✔️не містить у складі сульфати та солі.

Спосіб застосування: Нанесіть маску, починаючи з кінчиків волосся і розподіляючи по всій довжині. Потримайте на волоссі кілька хвилин. Потім змийте теплою водою і висушіть волосся.

Рекомендовано використовувати один раз на тиждень.

Діючі речовини

Водорозчинний колаген та гідролізований еластин, гідролізований кератин, натуральні органічні олії льону, фісташки, шавлії та ін.