Moltobene Deep Layer Glossy – Маска для пошкодженого, неслухняного волосся

Тип продукту:

Маски для волосся

Стать:

Жінкам

Тип волосся:

Пошкоджені, сухі, фарбовані, освітлені, пористі, посічені, жорсткі, щільні, середньо щільні.

Призначення:

Відновлення, зволоження, розгладження, для блиску,

Країна:

Японія

Бренд:

MoltoBene

Ціна:

від 195.0 грн

Опис товару

Професійний засіб з лінійки Deep Layer для домашнього відновлення пошкодженого волосся. Маска замінює салонний догляд, робить волосся гладким і слухняним.  Наповнення та відновлення волосся після миття – обов’язковий етап у правильному домашньому догляді.  Маска Moltobene Deep Layer Glossy робить сухе пошкоджене волосся наповненим і легким. До складу входить комплекс рослинних компонентів, амінокислот і протеїнів, які необхідні для відновлення структури волосся від коренів до кінчиків.

Маска Moltobene Deep Layer Glossy робить сухе пошкоджене волосся насиченим, струменим і легким. Після нанесення маски кутикула розгладжується, пропадає ефект «пуху», пасма легко розчісуються. У складі є комплекс рослинних компонентів, амінокислот і протеїни, необхідних для відновлення структури волосся від коренів до кінчиків. Заповнюючи пошкоджені ділянки корткекса, спеціальна хімічна молекула протеїну утримує вологу під кутикулою. Волосся стає щільним, зволоженим і наповненим.

Спосіб застосування: нанести на вологе чисте волосся, залишити на 2-3 хвилини, змити проточною водою. Раз на тиждень можна витримати 5-7 хвилин.

Діючі речовини

Гіалуронова кислота, фітостерил, гідролізований кератин, протеїн сої, у складі немає силіконів та парабенів.